OVER KYLDO

 

Kyldo is een keten kunst- en kadowinkels gevestigd in diverse steden in Nederland met daarnaast een uitgebreide webshop. Voorheen stonden de winkels bekend als “Aluminium Kunst”.

 

Wij onderscheiden ons nog steeds door een grote collectie eigen merk aluminium wandkunst.

Onze gehele collectie wandkunst wordt met de hand geslepen of geborsteld in combinatie met airbrush techniek , klassiek olieverf of acryl. Daarnaast bieden we een continue wisselend assortiment woonaccessoires aan dat uniek is voor de regio van de vestiging. 

 

Bij Kyldo vindt u geen dertien in een dozijn koopjes, maar stijlvolle cadeaus, vaak voorzien van een certificaat. Een greep uit onze woonaccessoires: Loranto glaswerk, Ozzaro kristal, Cow Parade & Elephant Parade, Les chats de dubout, Pomme Pidou, Guillermo Forchino en Ferdisign lampen en klokken.

 

Het succes van Kyldo is vooral de uitstekende service en oer-Hollandse no-nonsens instelling. Een goed voorbeeld hiervan is de vrijblijvende thuis-test-service die we bieden voor onze wandkunst.

Wilt u weten of een stuk tot z’n recht komt in uw interieur dan komen we graag langs met uw uitgekozen stuk en voorzien u van degelijk en eerlijk advies.

Voor deze service brengen we geen kosten in rekening, geen kleine lettertjes of verborgen kilometervergoeding. Een tevreden klant is onze drijfveer.

 

Kom naar de winkels en laat u verrassen door ons assortiment, wij leggen u dan onder HET GENOT VAN een kopje koffie graag alle mogelijkheden van onze vrijblijvende test-service uit.

Stuur ons een bericht