Koningsdag en de Mei maand


Er breekt een periode van vrijedagen, festivals en gezelligheid aan en begint vanaf koningsdag(nacht). Zoveel feestdagen met elk een eigen lading en elk een eigen sfeer. Het geeft je een gevoel van vrijheid, warmte en samen zijn. Dit zie je ook terug in de diverse stijlen die er voor deze periode zijn. Stijlvolle decoratieve objecten voor binnen
en buiten huis, in plaats van klein, knus warm, gaan we nu naar open, fris met een spraakmakend design & kleurrijk objecten. Nee dat hoeft niet precies in de kleur van wat je al hebt. Durf en je zal versteld staan. 

Een mooi voorbeeld zijn de klokken en lampen van Ferdidesign, diverse kleurrijke vazen en het helderste Boheems Kristal. Pak je het wat groter aan en ga je voor iets nieuws op de muur, dan hebben we zeker genoeg variatie in onze wandkunst objecten, die 100% handmatig worden gemaakt. Geniet van aankomende periode!

Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte

 van leuke acties, nieuwe collectie of belangrijke informatie.


Online staat de hele collectie. U kunt bij ons online bestellen en dan versturen wij het zo snel mogelijk (tijdens winkel uren vaak dezelfde dag) of u kiest voor click en collect en dan ligt het voor u klaar in de des betreffende winkel.

 
Video URL:
Currently supported:

 

 Bekijk in alle rust een kunstwerk van Kyldo bij je thuis. Veel geïnteresseerden zijn je al voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van deze geweldige service! 

In de video wordt duidelijk hoe het werkt.

 

 Heeft u nog niet helemaal gevonden wat u zocht?

 

Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van uw huis of kantoor?

 

Neem gerust contact op met een van onze winkels.

Wij zijn u graag van dienst!

Stuur ons een bericht

Newsletter

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.